Kuivajäällä rasvakanavat kuntoon!

Rasvakertymät huuvissa, kanavissa ja huippuimureissa aiheuttavat monenlaisia ongelmia. Harjaus ei tehoa rasvaan ja mekaaninen poisto on työläs ja lopputulos ei ole toivotunlainen. Aina mekaanista poistoa ei edes pysty suorittamaan.

Ongelman ratkaisu on kuivajääpuhallus! Menetelmässä puhalletaan kuivajääpellettejä, jotka osuessaan kohteeseen irrottavat rasvan ja itse kuivajää haihtuu ilmaan, jäljelle jää vain irrotettu lika. Kuivajääpuhallus on täysin kuiva ja kemikaaliton puhdistusmenetelmä. Tehokkuuden lisäksi se on myös erittäin ympäristöystävällinen menetelmä.

Ajoittain rasvakertymät aiheuttavat pahimmillaan isoa tuhoa. Lue tästä vuoden 2016 artikkeli, missä kerrotaan Tampereen hämeenkadulla sattuneista tuhoisista ravintolapaloista.

rasvakanavat kuva
rasvakanavat kuva

Ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus

Toimitilat ja asuinrakennukset:
​​​​Ilmanvaihtojärjestelmät tulisi tarkistaa ja puhdistaa säännöllisesti rakennuksen ja sen asukkaiden sekä työntekijöiden hyvinvoinnin vuoksi. Huollon puute voi johtaa lisääntyneisiin energiakustannuksiin ja pahimmillaan jopa terveys ongelmiin. (Sick Building Syndrome SBS) ja Building Related Illness BRI)

Teollisuus:
Teollisuusprosessit tuottavat erilaisia epäpuhtauksia, jotka on poistettava järjestelmistä säännöllisesti. Puhdas ja toiminnallinen ilmanvaihtojärjestelmä vähentää myös paloriskejä, alentaa energiankulutusta sekä tuottaa terveellisempää sisäilmaa.